Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Martin Preisler

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-8 x 45min

Profil

Den musikalske energi, indlevelse og nerve er i højsædet når Martin Preisler spiller genkendelige ørehængere i egne veldrejede versioner, på et højt musikalsk niveau. Se evt anmeldelser på:
sangeren.dk/kunstner/martin-preisler/anmeldelser

Læs mere...

Mere om Martin Preisler

Den musikalske energi, indlevelse og nerve er i højsædet når Martin Preisler spiller velkendte, og sange i egne personlige versioner, på et højt musikalsk niveau.
Martin Preisler er sanger og guitarist, og har igennem 25år optrådt med en lang række kunstnere og orkestre over hele landet bla:
DR Bigband, Peter AG, Søs Fenger, Jan Glæsels Orkester, Benjamin Koppel, Prinsens Musikkorps, m.fl.

Derudover har han haft hovedrollen i store musical opsætninger
Og har du ikke set Martin Preisler, har du måske nok hørt ham synge på diverse tegnefilm og serier bla Ronald Barbaren, Phineas og Ferb, Frost, titelsangen til “Flyvemaskiner” Peter Kanin, Lego Batman m.fl.

Med en god blanding af personlighed og respekt for originalerne tager Martin Preisler publikum med på en rejse igennem genkendelige ørehængere i egne veldrejede versioner.
Han leverer ikke kun en god koncert, men også en musikalsk oplevelse til at tage med hjem.

Musiken er af bl.a: Kim Larsen, Beatles, Thomas Helmig, Sting, Prince, George Michael, Jimi Hendrix, Dolly Parton, Elton John og mange flere…!

Så hvis der er brug for et musikalsk indslag, behagelig musik til middagen, en smuk sang i kirken, en personlig koncert osv.... er Martin Preisler et sikkert valg!
(Kan bookes over hele landet!)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martin Preisler: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Intimt og smuk baggrund til det perfekte bryllup!

Vanvittig dygtig! ALLE gæster kommenterede på hvor flot Martin synger og spiller. Og skabte den mest perfekte stemning for aftenen. Det samlede det hele, at der var sang og guitar i baggrunden under hele middagen. De varmeste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Malene d. 23. september 2019
5
1
5

Fantastisk

Han var super god. Fik alle til at synge med til hans sange.

Anmeldt af Christine Mikkelsen d. 19. maj 2019

Kontakt Martin Preisler

Kontakt Martin Preisler via formularen her, så vil Martin Preisler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.