Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Mette Speich Jazz

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 eller 3 x 45 min.

Profil

Glad og stemningsfuld musik til festen - lige fra brylluppet og den runde fødselsdag - til skovturs- og kongresmiddagen.

Vores spillestil er swing og jive med vægten lagt på sangen og swingende instrumentalsoli.

Musikken er velegnet til dans og til lejligheder, hvor der skal skabes en god stemning - eller blot lyttes.

Læs mere...

Mere om Mette Speich Jazz

Kvintetten består af: Mette Speich: sang, Jan Peter Rasmussen: keyboards, Henrik Mathiassen: bas, Carsten Tingberg: trommer og Kurt Smith: saxer.

Vores repertoire spænder vidt og omfatter bl.a. numre som: Straighten up and fly right, Hit that jive Jack, Save your love for me, ´Round midnight, Quiet nights, No more blues, Monicas vals, Cheek to cheek, So danco samba, Love for sale, Girl talk, Dansevise, Speak low, Bluesette, Temptation, What a wonderful world, Two sleepy people.
Vi stiller også gerne op med "det ultimative julejazzrepertoire", hvis det gælder festligheder i december.

Akkompagnement til festsange og ønsker om særlige jazzsange imødekommes gerne - efter aftale.

Hvorledes du beregner prisen:
Vi spiller som minimum 2 sæt a 45 min. - der koster 5.000 kr. eller 3 sæt a 45 min. - der koster 7.500 kr.
OBS.: Ved engagementer med transporttid ud over 40 min. fra København, forhandler vi en forhøjet pris afhængig af afstanden. Dette handler om, den samlede forlængelse af bandets arbejdstid, benzinforbrug, evt. færgebilletter, broafgift el. lign.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mette Speich Jazz: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Velspillende jazzband

Vi har haft fornnøjelsen af at have Mette Speich Jazz til at spille på MULTS kunstudstilling i Helligåndshuset.
Det er et dejligt velspillende orkester med en smuk og virkelig velsyngende sangerinde. De tiltrak et stort publikum. Der var god kontakt med publikum og det var tydeligt, at orkestret tilpassede deres repertoire til den stemning og de ønsker tilhørerne havde. Vi kan absolut anbefale orkestret til store såvel som mindre events og vil helt sikkert hyre dem igen.

Anmeldt af Mogens Kischinovsky d. 24. januar 2018
5
1
5

En himmel af stjerner til et stjerneorkester

Vi havde d. 17. juni 2017 en stor familiefest , 60-70 venner og familie i alle aldre og havde efter middagen engageret Mette Speich Jazz til at spille og synge. Det blev en uforglemmelig fest, ikke mindst takket være orkesteret. Der var masser af skøn musik at danse til, til at sidde og lytte til, til at snakke til...Vi har en del musikere-musikinteresserede osv i familie-vennekredsen, og der var fra alle sider meget ros til dette dejlige jazzorkester. Så vi kan anbefale Mette Speich Jazz på det varmeste. De er superdygtige, swinger, og er samtidigt åbne, varme mennesker.

Anmeldt af Tove Grindsted og Erling Meyer d. 8. januar 2018

Kontakt Mette Speich Jazz

Kontakt Mette Speich Jazz via formularen her, så vil Mette Speich Jazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.