Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Michael Munch

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-90 minutter

Profil

Findes der tankelæsere? Kan nogle mennesker påvirke andre til at vælge det, de ønsker? Kan man gætte fremtiden? Kan man virkelig krybe ind i andres hjerner?

Glæd dig, for det er lige præcis, hvad du kan opleve Michael Munch gøre i hans psykologiske underholdningsshow!

Læs mere...

Mere om Michael Munch

Vær klar til at blive forbløffet, forundret og fascineret, når Michael Munch tilsyneladende ud af det blå forudsiger tilfældige begivenheder, læser publikums tanker og manipulerer sine frivillige til at gøre og tænke lige præcis, som han ønsker det.

Glæd dig til at blive ført bag lyset på et psykologisk niveau, der ellers er forbeholdt TV og de store scener, og som efterlader dig med store spørgsmål om, hvor meget der egentlig er mellem himmel og jord. Du har lige set det ske for dine egne øjne, men kan det virkelig passe?

Den slags evner KUNNE godt virke en smule skræmmende, men Michael er både sjov, charmerende og uhøjtidelig, så det er altid en stor oplevelse at være publikum. Og måske en lille smule skræmmende…

Et show med Michael Munch er humoristisk, fascinerende og ikke mindst intelligent underholdning, som dine gæster ikke kommer til at glemme foreløbigt! Masser af gode grin, masser af gode historier at fortælle videre. Og i lang tid efter vil I blive ved med at spørge jer selv og hinanden: ”Hvordan i alverden gjorde han det!?”

Det er ikke alt, der er til at forklare. Men derfor kan det jo godt eksistere…

Michael har blandt andet optrådt på Aalborg Teater og for en lang række nordjyske virksomheder.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Michael Munch: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Imponerende show

Kan varmt anbefales. Virkelig imponerende

Anmeldt af Malene d. 9. december 2018

Kontakt Michael Munch

Kontakt Michael Munch via formularen her, så vil Michael Munch vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.