Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1½ time ca.

Profil

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læser jura på Syddansk Universitet. Jeg var stormisbruger gennem det meste af min ungdom af stoffer som bla. hash, alkohol, amfetamin, kokain, ecstasypiller, mdma og nervemedicin. I dag er jeg stoffri.

Læs mere...

Mere om Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læser jura på Syddansk Universitet. Jeg var stormisbruger gennem det meste af min ungdom af stoffer som bla. hash, alkohol, amfetamin, kokain, ecstasypiller, mdma og nervemedicin. I dag er jeg stoffri.
Efter jeg kom ud af mit misbrug af stoffer gik jeg længe og grublede over hvordan jeg skulle få alle de år jeg havde været i misbrug til at give en eller anden form for mening.
Jeg har medvirket i en dokumentarserie, "100 dage uden stoffer" som blev set af næsten en million seere, på DR1 i bedste sendetid, på sammenlagt 7 afsnit. Jeg blev i et af afsnittene stillet den udfordring, at jeg skulle holde et foredrag om mit misbrug af stoffer. En udfordring jeg fandt utrolig lærerig. Jeg kunne endelig formidle min historie til unge lyttende mennesker og derved måske være med til at ændre nogle af de unge menneskers synspunkter og holdninger i forhold til misbrug, euforiserende stoffer og kriminalitet.
Jeg fandt hurtigt ud af at for at min historie skulle give mening, blev den nød til at blive brugt konstruktivt i kampen mod stofferne. Derfor begyndte jeg at holde foredrag om mit misbrug!

Korte fakta:
Navn: Søren Matthiesen
Alder: 29 år
Bopæl: Verninge, nær Odense
Fødested: Haderslev
Uddannelsesniveau: Højere forberedelseseksamen (HF)
Nuværende beskæftigelse: Jura studerende, foredragsholder samt nyligt YouTuber
Tidligere beskæftigelse:
Slagter medarbejder Føtex, Produktionsmedarbejder Bagergården, 7-eleven medarbejder. Dagligleder ved McDonald´s. Pædagogmedhjælper på hjem for vanskelige unge.
Foredragserfaring:
Jeg har holdt foredrag igennem 8 år blandt andet for folkeskoler, forældre, gymnasier,
foreninger, 10-klasser, større forsamlinger m.m.
Misbruget bestod af: Alkohol, hash, amfetamin, kokain, MDMA, nervemedicin, ecstasypiller m.m.

YouTube:

Jeg besluttede mig for i oktober 2019 at oprette en YouTube Kanal med det formål at videregive mine historier og oplevelser med det at være ung med problemer, navnligt misbrug. Endvidere laver jeg dokumentarlignende indhold, skjult kamera, interviews, Reportager og meget mere. Kanalen er tænkt som et supplement til foredragene. Det giver en dynamisk dimension til foredragene, hvor folk bagefter kan hente endnu mere viden hvis de har fundet historien spændende.
De næste videoer:
"Interview med Henrik Rindom - Landets førende misbrugsekspert"
Eksperiment (Skjult kamera) - De brune bude, hvem kommer først? Hashbuddet eller Pizzabudet"¨

Jeg håber at høre fra dig.

Kontakt Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kontakt Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag via formularen her, så vil Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.