Morten Bonde

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Dømt blind - Hva’ så? Et positivt foredrag til Jeres virksomhed – der smitter!
Morten Bonde - Senior Art Director hos LEGO. Som foredragsholder og motivator er Morten Bonde drevet af overbevisningen om, at vi alle har potentialet for storhed og ubegrænsede evner. Med hans letforståelige, opmuntrende, humoristiske og medfølende fortællestil, fortæller han hvordan vi alle kan rykke os og se muligheder i stedet for begrænsninger.

Læs mere...

Mere om Morten Bonde

Morten Bonde har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind, og da det så mest sort ud med livsmodet, oplevede han et pludseligt klarsyn for, hvordan han skulle genfinde modet og komme styrket videre med livet. Det lykkedes ham at komme tilbage fra håbløsheden og tilbageerobre et positivt og ukueligt livssyn. I foredraget fortæller han hvordan han på mindre end et år, med kun 4 graders syn, kunne gå fra depression og stagnation til igen at fungere som Senior Art Director hos LEGO, og at nøglen til sådan en vilje og transformation ligger i vores sind!

Foredraget er en positiv saltvandsindsprøjtning i en tid, hvor mange mennesker suser gennem livet uden at huske på, at det er en gave, og at vi skal nyde hvert sekund af det.

Kontakt Morten Bonde

Kontakt Morten Bonde via formularen her, så vil Morten Bonde vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.