Find foredragsholder tæt på Aalborg med foredrag om motivation her

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er også her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Herefter skal du bare have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. En spændende og levende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og endvidere en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter god musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for inden en event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om motivation eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...