Book foredragsholder nær Ballerup med foredrag om motivation her

4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det så personer, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Ballerup med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...