Book foredragsholder i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om motivation her

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende historie. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det så danskere, der leder efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også mulighed for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om motivation, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...