Book foredragsholder i nærheden af Esbjerg med foredrag om motivation her

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, samt et publikum, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det valgte tema. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, hvor du kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også muligheder for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...