Find foredragsholder tæt på Fredericia med foredrag om motivation her

Søren Sørensen

Søren Sørensens forskellige foredrag og kurser tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 20.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Man oplever tit, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester i Danmark. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som søger ideel musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Fredericia med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...