Book foredragsholder tæt på Frederiksberg med foredrag om motivation her

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er nemlig én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Her aftaler I ligeledes det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Efter dette skal du bare have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan dække en masse helt forskellige emner.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så folk, der søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Frederiksberg med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...