Find foredragsholder i nærheden af Gjerlev J med foredrag om motivation her

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det ofte med en fængende historie. Man oplever ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Herefter skal du blot have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som synes, at foredraget handler om noget interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og publikum, som ønsker at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Gjerlev J med foredrag om motivation eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...