Book foredragsholder tæt på Gråsten med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende fortællinger. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der leder efter den ideelle musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om motivation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...