Find foredragsholder tæt på Haderslev med foredrag om motivation her

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Haderslev med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...