Find foredragsholder nær Hadsten med foredrag om motivation her

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen

Søren Sørensens forskellige foredrag og kurser tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at ...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 20.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende historier. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I mangler en medlevende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester i Danmark. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Her fastlægger I også det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Efter dette skal du blot have gjort folkene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilskuere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så personer, der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Hadsten med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...