Book foredragsholder i nærheden af Hillerød med foredrag om motivation her

4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også god mulighed for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om motivation eller du er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...