Find foredragsholder tæt på Kalvehave med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Kalvehave med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...