Book foredragsholder nær Løgstør med foredrag om motivation her

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal handle om. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan dække mange vidt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer der er på jagt efter ideel musik og underholdning kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Vores store udvalg dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...