Find foredragsholder nær Regstrup med foredrag om motivation her

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende historier. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I ligeledes det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og endvidere en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der søger efter den helstøbte musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...