Book foredragsholder nær Roskilde med foredrag om motivation her

4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der søger helstøbt underholdning og musik kun skal lede ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...