Book foredragsholder tæt på Skibby med foredrag om motivation her

4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Herefter skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, der leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...