Book foredragsholder tæt på Skibby med foredrag om motivation her

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Herefter skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, der leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...