Find foredragsholder i nærheden af Skive med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, som leder efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Vores store sortiment dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...