Find foredragsholder i nærheden af Skive med foredrag om motivation her

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, som leder efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Vores store sortiment dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...