Book foredragsholder nær Svinninge med foredrag om motivation her

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante former for underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere som søger perfekt underholdning & musik kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Svinninge med foredrag om motivation eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...