Find foredragsholder i nærheden af Tarm med foredrag om motivation her

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en fængende historie. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det givne tema. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere som leder fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et bredt udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om motivation, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...