Book foredragsholder nær Ullerslev med foredrag om motivation her

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen

Søren Sørensens forskellige foredrag og kurser tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 20.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det rette sted. Vi er netop én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Den sikre vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det givne tema. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der søger efter den ideelle musik og underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Ullerslev med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...