Find foredragsholder tæt på Vordingborg med foredrag om motivation her

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. Et publikum, som finder foredragets tema interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, som søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en event eller fest at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Vordingborg med foredrag om motivation eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...