Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Munck & Simon - Freestyle Fodbold

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-60 minutter

Profil

Freestyle fodbold shows fra MS Freestyle sikrer unik underholdning til dit arrangement, hvad enten der er tale om en konfirmation, fodboldafslutning, julefrokost, messe eller stort set hvad som helst andet.

Vi tilbyder både shows enkeltvis eller med efterfølgende workshops til alle interesserede! Stort set hvad som helst der måtte ønskes af os er muligt da vi er meget fleksible.

\\\ Tryk "LÆS MERE" for ekstra info! ///

Læs mere...

Mere om Munck & Simon - Freestyle Fodbold

Freestyle fodbold er en visuelt imponerende form for underholdning de færreste har set før, som passer perfekt ind i stort set alle arrangementer! Vi er pt. de eneste i Danmark der tilbyder et show baseret på samarbejde og brugen af hinanden og bolden på kreative måder - det sikrer dig et show som du ikke har mulighed for at finde nogen andre steder!

SÅDAN KUNNE ET SHOW FORLØBE:
- Et 10 minutters koreograferet show til fed musik som vi selv medbringer!
- Inddragelse af konfirmand/fødselar/andet der selv for lov til at prøve kræfter med nogle tricks, med hjælp fra os! (Succes-oplevelser er garanteret!)
- Evt. efterfølgende workshop på 30-40 min (eller hvad der ønskes af os) hvor alle interesserede kan få lov at prøve et par tricks selv!

Som sagt er vi meget fleksible alt efter hvad der ønskes af os, derfor er vi meget åbne overfor eventuelle ideer eller særlige ønsker!

HVORDAN UDREGNES PRISEN?
Prisen på et show udregnes alt efter:
- Hvad der helt konkret ønskes af os (priserne varierer alt efter om der kun er tale om et show eller om der også er tale om en efterfølgende workshop el.lign.)
- Hvor i landet arrangementet afholdes
- Hvor længe i ønsker vi skal være i gang
- Størrelsen på jeres arrangement

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?
- Udover at være blevet nr. 1 og 2 til Danmarksmesterskabet i freestyle fodbold 2013, har vi stor erfaring med en bred række af forskellige arrangementer! Vi har været med til at skabe stemning, og sørge for tabte kæber til både konfirmationer, fødselsdage, messer, sceneshows, fodboldstævner og meget mere siden 2010! Vi garanterer for et fantastisk show du ikke finder andre steder, samt en høj grad af professionalisme!

Kontakt Munck & Simon - Freestyle Fodbold

Kontakt Munck & Simon - Freestyle Fodbold via formularen her, så vil Munck & Simon - Freestyle Fodbold vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.