Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Søberg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2-12 timer

Profil

DJ og musiker med speciale i bryllupper, fødselsdage og firmafester.
Til dagligt ansat hos The Old Irish Pub, og leverer alt det bedste fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits fra 00’erne og til nu.

Læs mere...

Mere om Søberg

Michael Søberg, 24 år.

DJ, sanger og musiker.
Til daglig er jeg ansat som DJ på The Old Irish Pub, hvilket betyder at jeg har et meget bredt sortiment som falder i alles smag. Jeg har stor erfaring indenfor bryllupper, fødselsdage og firmafester, og mit sortiment byder på det bedste fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, blandet med nogen af nutidens store radiohits.
Jeg medbringer små sedler med musikønsker, så det bliver lige præcis den musik du og dine gæster ønsker jer.

Jeg stiller op med lyd, lys og godt humør - du skal blot skaffe gæsterne:-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Søberg: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Super

Det fungerede super, Michael leverede den bedste musik til vores fest, som gjorde at vi havde en fantastisk aften. De bedste anbefalinger herfra😊

Anmeldt af Mette Kolbeck d. 1. april 2019
5
1
5

Super DJ!!!!

Vi havde booket Søberg til 40 års fødselsdag. Selskabet bestod af folk i alderen 35-90 år. Der blev spillet god baggrundsmusik under maden og da der sku danses og synges, blev der spillet musik som alle sang med på og dansede til. Søberg fik skabt en virkelig god stemning med sin musik og gæsterne var flittige brugere af dansegulvet og skrålede med. Der blev spillet nyt og gammelt musik, pop, rock, dansktop, klassikere osv. Bred vifte af rigtig god festmusik. Tusind tak:-) de bedste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Tonny Drejer Christensen d. 27. januar 2019

Kontakt Søberg

Kontakt Søberg via formularen her, så vil Søberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.