Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Søberg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2-12 timer

Profil

Erfaren DJ og musiker med speciale i bryllupper, fødselsdage og firmafester.
Tidligere ansat hos The Old Irish Pub, og leverer alt det bedste fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits fra 00’erne og til nu.

Læs mere...

Mere om Søberg

Michael Søberg, 24 år.

DJ, sanger og musiker.
Ved siden af mit fuldtidsarbejde er jeg er ansat som DJ på Gazzværket i Aabenraa, og har tidligere været DJ for The Old Irish Pub, hvilket betyder at jeg har et meget bredt sortiment som falder i alles smag. Jeg har stor erfaring indenfor bryllupper, fødselsdage og firmafester, og mit sortiment byder på det bedste fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, blandet med nogen af nutidens store radiohits.
Jeg medbringer også små sedler med musikønsker, så det bliver lige præcis den musik du og dine gæster ønsker jer.

Jeg stiller op med lyd, lys og godt humør - du skal blot skaffe gæsterne:-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Søberg: 5,0 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Absolut fantastisk underholdende og perfekt situationsfornemmelse

Allerede fra første kontakt var vi ikke i tvivl om at Michael har helt styr på, hvordan musik skal bruges som både baggrundsunderholdning og til at sætte gang i dansegulvet. Og i hele forløbet op til vores bryllup var alle spørgsmål til og samtaler om aftenens arrangement i højsæde og vi fik fuldstændig styr på alting, så vi havde ro i maven hvad musik angår. Selve aftenen forløb langt over hvad vi overhovedet kunne have drømt om. Både os selv og alle gæster havde ene af positive roser til Michael!! Det hele kulminerer for os da Michael uventet sætter sig til klaveret og spiller og synger vores yndlingssang. Det gav den sidste perfekte prik over i'et i hele det musikalske engagement. Udelukkende store roser til Michael !!

Anmeldt af Carsten Engberg d. 9. august 2020
5
1
5

En fantastisk dj.

Han fortjener helt klart 5 stjerner efter han spillede til vores bryllup D. 7/9/19. Han var så god til at tage i mod ønsker, og han kunne virkelig mærke stemningen. Vi fik kæmpe stor ros fra vores gæster. Vil helt klart anbefale ham til alle der skal holde bryllup.

Anmeldt af Natascha Bøgh d. 9. september 2019

Kontakt Søberg

Kontakt Søberg via formularen her, så vil Søberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.