Find musikalsk underholdning nær Løgstør her

PianoMand

Muligvis en af Danmarks bedste Kim Larsen stemmer med et hæsblæsende show og repetoire...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Korevent til alle slags arrangementer. Til private og firmaarrangementer. . Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
Alle kan ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Ramashang

Ramashang er et hæsblæsende gøglerpunkband. Siger man ild, gøgl og musik i et dansabelt tempo, siger man også Ramashang. Forsamlingen af fire har k...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Jyske Talenter

Jyske Talenter har nogle af landets bedste unge musikere. Vi afvikler mere end 50 live koncerter hvert år og kan håndtere alt fra intim underholdni...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

Gunnar Poulsen

Jeg er spillemand med udgangspunkt i danske spillemandstraditioner blandet med lidt norsk, svensk og en enkelt fransk. Herudover spiller jeg til ma...

Hjemby
Skive
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kay Werners Kapel

Kay Werners Kapel giver publikum en særdeles autentisk og gennemført musikalsk oplevelse af 50 og 60ernes populær-musik.
Der er tale om såvel s...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Memphis Hillbilly Cat (ELVIS Musik)

👑Elvis som i 50erne og 60erne👑showet er i bedste Elvis stil! Tøjet er købt på en tur til Memphis, i bealestreet(Lansky) samme sted som Elvis købte ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Di Gro Sønger - De Grå Synger

Di Gro Sønger er en lille hyggetrio som underholder på vendelbomål. Vi tager udgangspunkt i det vi er – nemlig mænd i 50’erne og derover. Kvinderne...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil
5.0

Karsten Holms Kim Larsen syng-med-underholdning

Kim Larsen "syng-med"-underholdning
30 min. Kim Larsen underholdning af Karsten Holm
Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim L...

Hjemby
Galten
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning

John Mogensen "syng-med"-underholdning
30 min. John Mogensen underholdning med Karsten Holm
John Mogensen er lyden af mange danskeres barndom o...

Hjemby
Galten
Vis kunstnerprofil

SnowLark

P4 playlistet Folk/Americana band!! SnowLark har rødder i de gamle traditioner fra Folk/Americana stilen
Drevet af fængende melodier og poetiske t...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Michael Hamilton

Nomineret til Årets Sanger ved Danish Music Awards Folk 2016.

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Celina Sol

Jeg er tidligere X-factor deltager 2019, og vil med glæde spille til netop DIT arrangement. Bryllup, Konfirmationer, fødselsdage eller andet.

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
4.9

De Lystige Sømænd

De Lystige Sømænd - Festlig, folkelig og fornøjelig musikalsk underholdning. Harmonika og sang - til tider flerstemmig sang.

En flok lystige søm...

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Henning Amstrup

TOSSET OVENI. Det er man hvis, man vælger at optræde med båthorn, spiller xylofon med bind for øjnene og har et syng med potpourri, hvor der samti...

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Grandivi

Oplev valsende Wienermusik, festlige Napolitanske sange, glade evergreens, sprudlende operette og fantastiske operaarier og duetter.

Drøm dig m...

Hjemby
Odder
Vis kunstnerprofil
4.7

Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Hejsa :-) DANMARKS GLADESTE KIM LARSEN KOPI MED EN GOD PORTION HUMOR :-) Mangler du et Kim Larsen kopi indslag på ca. en halv time eller mere, hvo...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Søren Krogh

Vinder af Danish Music Awards - folk 2016 som årets sanger.
At Krogh er nordjyde fornægter sig ikke. Det er morsomt, musikalsk, begavet og nærvære...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
5.0

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Kendt fra: DANMARK HAR TALENT - 2016
"Günther Krautseppl" leverer festlig musik og højt humør til din Oktoberfest. Live til Tyrolerfest, Bierfest...

Hjemby
Årre
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Musik til Oktoberfest, Tyrolerfest, , Bierfest m.m.
"Krautseppl" indtager scenen med livepartymusik og tyrolermusik som man f.eks. kender fra Okto...

Hjemby
Årre
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle relevante genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk som søger helstøbt underholdning og musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...