Find musikalske foredrag nær Frederiksberg her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...