Find musikalske foredrag nær Gråsten her

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"Otto Brandenburg - historien om en baggårdspu...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kapelmesteren

Kapelmester Niels Abild, der var rigmandens umulige søn, kommer fra et næsten Downton Abbey hjem. Efter flere kostskoler stak han til søs, jorden r...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der søger efter den perfekte underholdning og musik, kun har brug for at søge ét sted, uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...