Book musikalske foredrag nær Hillerød her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der leder fuldendt musik og underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også gode muligheder for inden en fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...