Book musikalske foredrag i nærheden af Kalvehave her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således at personer, på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...