Book musikalske foredrag i nærheden af Nørre Alslev her

Kapelmesteren

Kapelmester Niels Abild, der var rigmandens umulige søn, kommer fra et næsten Downton Abbey hjem. Efter flere kostskoler stak han til søs, jorden r...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk som leder efter den ideelle underholdning & musik, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...