Find musikalske foredrag tæt på Roskilde her

Der er desværre ingen kunstnere under Find musikalske foredrag tæt på Roskilde her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...