Find musikalske foredrag nær Stenløse her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der søger fuldendt underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...