Book musikalske foredrag tæt på Valby her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter perfekt musik & underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...