Book musikalske foredrag nær Vordingborg her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så folk på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...