Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Forvandling i musik og ord

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 1½ time

Profil

Forvandling i musik og ord!
Tag med Ovid på en rejse tilbage til antikken, hvor Shaked vil guide Jer igennem 6 fantastiske forvandlinger fra den græske mytologi.
Med musik af Benjamin Britten, og ledsaget af oboisten Mads, vil der være historier om Pan, der for evigt jager den smukke Syrinx og Narcissus, der bliver forvandlet til sten i sin egen selvoptagethed og fire andre metamorfoser.

Læs mere...

Mere om Forvandling i musik og ord

Metamorfoser, skrevet i år 8 af Ovid, er et omfattende episk digt bestående af over 250 græsk-romerske fortællinger, der alle har temaet forvandlinger til fælles. Værket har trukket så massive rødder op gennem litteraturen, at det siges kun at være overgået af Det Gamle Testamente og Shakespeare i vestlig litterær indflydelse.

Også talrige komponister er blevet inspireret af værket. Den engelske komponist, Benjamin Britten, har forvandlet seks af fortællingerne (deriblandt Narcissus, der fortaber sig i sit eget spejlbillede) til musik for soloobo, spillet af Mads Østergaard. Imellem satserne læser Shaked de udvalgte passager op og fortæller om dem.

Kontakt Forvandling i musik og ord

Kontakt Forvandling i musik og ord via formularen her, så vil Forvandling i musik og ord vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.