Find musiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der leder ideel musik og underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen