Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Musikkontakt

Prisniveau

Kr. 950 - 4.100

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 min

Profil

MORGENMUSIK FRA 950 KR. Musikkontakt tilbyder professionel musik til sølv-, guldbryllup m.v. - Vi stiller i smoking, medbringer sangtekster, og du vælger selv, hvor mange musikere du ønsker til opgaven. Konservatorieuddannede musikere og mange års erfaring sikrer, at kvaliteten er i top. Vores fornemmeste opgave er, at give brudeparret og gæsterne en uforglemmelig - mindeværdig morgenstund. Det leverer vi professionelt med respekt og stolthed for den unikke danske tradition.

Læs mere...

Mere om Musikkontakt

Til et traditionelt dansk sølv-,guld- eller kobberbryllup, hører der altid morgenmusik. Vi spiller de traditionelle numre, "Det er så yndigt at følges ad", "I østen stiger solen op" og selvfølgelig "Kaffesangen", foran æresporten til modtagelse af brudeparret. Nedenfor ses prisliste:

1 musiker fra 950 kr
2 musikere 2800 kr
3 musikere 4100 kr

Hvis i har specielle ønsker, kan vi naturligvis ordne det. Der kan være ekstra tillæg for transport hvis der spilles udenfor Københavnsområdet.

Ved perioder med høj efterspørgsel, kan prisen ændre sig. Bestil derfor altid i så god tid som muligt, hvis du vil have den bedste pris. Vi kan sagtens leverer hasteopgaver, men prisen er dyrere hvis der bestilles under en uge før arrangementet skal afholdes.

Husk!
Intet arrangement er for lille til at blive fejret med manér, og vi har priser hvor alle kan være med.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Musikkontakt: 4,6 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Fin morgenmusik tilpasset situationen/Eventet

Punktligt fremmøde, god kontakt inden event - mine svigerforældre er ikke så meget til, at “blive gjort stads ud af” så vi tilpassede til dem
- dvs at musikeren spillede alt uden foran huset , også brudevalsen

Anmeldt af Pernille Madsen d. 27. juli 2019
5
1
5

Fantastisk

Jeg giver 5 stjerner da alt var helt perfekt. Super dygtig musiker. Kæmpe ros fra sølvbrudeparret og samtlige gæster. Kan klart anbefales

Anmeldt af Jonathan Offenberg d. 3. juli 2019

Kontakt Musikkontakt

Kontakt Musikkontakt via formularen her, så vil Musikkontakt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.