Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Niels Peter

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.500

Hjemby

Varighed

7 timer

Profil

Jeg har været udøvende musiker igennem de sidste 40 år. Har flere udgivelser bag mig. Har derudover spillet som dou, trio og orkester igennem de sidste 16 år. Jeg spiller alsidig dansemusik som er et bredt repetoiere af frisk dansevenlig musik. Her kan nævnes Elvis, Rasmus Seebach, TV2, Kim Larsen, Smokie, Vikingarna, alsidig svensk dansbandmusik. Alt i alt godt iørefaldende dansemusik gennem tiden. Nutidens musik er ikke på mit repetoiere.

Læs mere...

Mere om Niels Peter

Jeg spiller afdæmpet musik til middagen. Middags musikken består af iørefaldende melodier og udføres professionelt hvor musikken er i højsæddet og dog spillet så gæsterne har mulighed for at snakke med hinanden. Der akkompagneres til diverse festsange. Hvis dette er muligt, vil jeg godt have melodierne inden festen. Det gør at hvis jeg ikke lige kan melodien, så har jeg mulighed for at lærer den inden festen.
Dansemusikken er tilpasset hvert enkelt engagement.

Kontakt Niels Peter

Kontakt Niels Peter via formularen her, så vil Niels Peter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.