Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Prisniveau

Kr. 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

50min

Profil

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 års sceneerfaring, en masse jokes og god energi, lærer han unge om digital dannelse og god stil på internettet i øjenhøjde med høj underholdningsværdi.

Læs mere...

Mere om Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

I en tid hvor internettet er noget, man er født med – og ikke oplært i – kan der nemt opstå ubehagelige situationer, skidt opførsel eller endda dårlige beslutninger.

At færdes på internettet kan være hårdt, især fordi, der ikke findes regelsæt. Som ung kan det være svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert. Komiker og YouTuber Nikolaj Wulff kan på en underholdende måde lære unge om digital dannelse og god stil på internettet i øjenhøjde.

Med en selvskabt karriere med internettet som affyringsrampe, viser Nikolaj stolt sine fejltrin og oplevelser frem for publikum i håbet om at kunne give dem noget ekstra med hjem i bagagen ud over ømme lattermuskler.

Oplægget behandler bl.a. emner som Fortnite, YouTube, kreditering, computerbrug og Umbrella-sagen, med udgangspunkt i Nikolajs egen færden på nettet gennem de sidste 10 år, hvor han både formåede at skabe en comedykarriere og samtidig komme galt afsted op til flere gange.

Ikke kun Nikolaj Wulff er opmærksom på internettets farer og faldgruber. Det er også emner, som politiet har fokus på. Derfor har Nikolaj Wulff samarbejdet med Nordsjællands Politi under tilblivelsen af dette show.

Nikolaj Wulff har ikke alle svarene… Men han synes det er vigtigt at vi tænker over vores handlinger på internettet. For Nikolaj har humor altid været den vigtigste vej til at få folk til at se sig selv udefra. Derfor byder showet både på en hel del grin og spørgsmål til refleksion. Showet er specielt skrevet til de 13-19- årige og er et eksempelvis et perfekt afbræk i en travl skoleuge for både lærere og elever.

Oplægget varer 50min og inkluderer en Q&A med Nikolaj Wulff efterfølgende.

Kontakt Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Kontakt Nikolaj Wulff (Digital Dannelse) via formularen her, så vil Nikolaj Wulff (Digital Dannelse) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.