Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Nima Event

Prisniveau

Kr. 2.500 - 50.000

Hjemby

Områder

Profil

Mangler du hjælp til din fest om det er en efterskolefest, gymfest, studiefest, privatfest, fødselssdagsfest, voksenfest, bryllup, firmafest eller lign. så er vi helt sikkert klar på at give et uforpligtende tilbud, hvor målet er at ramme præcis dine ønsker og krav.

Læs mere...

Mere om Nima Event

Nima Event er efterhånden er stort team med både DJ, vagter, fotografer, bartendere, garderobepiger og alt hvad der skal bruges til ethvert event. Vi har brugt mange år på udvikle vores forretning, så det den dag i dag (2018) er 100% kvalitet, om det skulle være det nyeste diskoudstyr, bar-moduler til voksenfester, nyeste grej af det hele... Vi går op i kvalitet, men er samtidig opmærksomme på at kunden stadig prioritere prisen. Vi elsker vilde fester og elsker at nå grænsen hvor det ender i lidt mere end forventet - dermed har vi ofte kunder, som føler man har fået mere for pengene.
Vores service er alt afgørende og derfor deltager vi også til diverse kursuser, foredrag og teambuildings for hele personalet, for at vi alle yder det samme 110% hver eneste gang!

Skulle man have brug for isterninger, fadøl, drikkevarer, spiritus, cocktail løsninger og andet, så er vi også leverandører af disse ting.

Kontakt Nima Event

Kontakt Nima Event via formularen her, så vil Nima Event vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.