Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 4 dage

Nima Event

Prisniveau

Kr. 3.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

4-6 timer

Profil

Nima Event er et full-service eventbureau, der siden 2013 har arrangeret 1200+ succesfulde arrangementer på tværs af hele Danmark.

Mangler du hjælp til din fest? Vi står klar til at hjælpe, uanset om det er:
✅ Privatfest
✅ Julefrokost
✅ Sommerfest
✅ Fødselsdagsfest
✅ Bryllup
✅ Firmafest
✅ Modeshows
✅ Gymnasiefest
✅ Efterskolefest
✅ Og meget, meget mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor målet er at ramme præcis dine ønsker og krav.

Læs mere...

Mere om Nima Event

Nima Event er et erfarent eventbureau med både DJ's, vagter, fotografer, bartendere, garderobepiger og alt hvad der skal bruges til ethvert event. Vi har brugt mange år på udvikle vores forretning, og har en målsætning om at levere og afvikle kvalitetsløsninger til enhver fest.
Vi går op i kvalitet, men vores vigtigste prioritet er, at du som kunde får den bedste oplevelse, og har derfor altid dit budget for øje.
Vi elsker fede fester og arrangementer, og at give vores kunder lidt mere end forventet - dermed har vi ofte kunder, som føler at de har fået mere for pengene.

Musikprofilen hos Nima Event er meget alsidig, da vi har 24+ faste DJ's, som alle har forskellige kompetencer. Fælles for dem alle er evnen til at aflæse stemningen hos publikum, så festen aldrig bliver kedelig.

Vi er et full-service eventbureau, og skulle man derfor have brug for isterninger, drikkevarer, spiritus, cocktail-løsninger, artister eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.

Videoklip

Kontakt Nima Event

Kontakt Nima Event via formularen her, så vil Nima Event vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Nima Event Præsentation
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBak16IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ecf63cbf53bf2118812986cfbd6867d63b212a39/Nima%20Event%20pr%C3%A6sentation%20lydfil.mp3