NorthSound

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

NorthSound

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 til 48 timer

Profil

Hos NorthSound lægger vi en ære i at gøre din fest helt speciel. Vi har både det rette lyd- og lysudstyr til at gøre netop DIN fest helt unik! Så uanset om du er til mainstream dansemusik eller blot vil have stemningsmusik til din formelle fest, så er vi altid klar til at give dig et super tilbud. Naturligvis til en meget konkurrencedygtig pris!

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Vi har hos NorthSound både et komplet mobildiskotek med DJs - Og udover dette, så udlejer vi også vores udstyr til private arrangementer. Det kan f.eks. være en konfirmation eller et bryllup, hvor din egen skræddersyede playliste kan spille i baggrunden, indbringe den rette stemning, om det er stille eller skal være til dans!

Vores firma udformes af 3 friske drenge, der alle har en passion for gode fester. Derfor ved vi hvordan den rette fest skal sættes sammen med både lys og musik.
Vi ved hvor vigtigt det er for dig at din fest bliver præcist som du ønsker, hvilket vi vil gøre alt for at opfylde!

Vi spiller til alle slags fester; Bryllupper, konfirmationer, private fester, fødselsdage, ungdomsfester, studentergilder, folke- og efterskolefester, firmafester, julefrokoster og meget andet!

Send os en besked nedenfor eller henvend dig på vores telefon - Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et fremragende tilbud!

Vi glæder os meget til at høre fra dig :-)

Kontakt NorthSound

Kontakt NorthSound via formularen her, så vil NorthSound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.