Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Offenbach

Prisniveau

Kr. 8.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Alsidig og professionel musik med lyd i topklasse. Offenbach er den sikre løsning til en vellykket fest - uanset om i bliver 25 eller 400 gæster. Med 28 års erfaring i branchen er du garanteret et bredt repertoire og en lydkvalitet i særklasse.

Under spisningen spilles der afdæmpet, således gæsterne kan tale sammen. Der kan synges med og spilles til evt. festsange. Vores danserepertoire omfatter 8 timers nonstop musik - uden gentagelser.....

Læs mere...

Mere om Offenbach

Hvad siger kunderne??.....

Hej Lasse Offenbach,
Lige en respons på jeres underholdning lørdag aften i teltet ved Assentoft byfest,
Jeg havde som koordinator for underholdningen fået tildelt opgaven at finde musik til en rigtig teltfest, med spisning og det hele.

Vi har før haft store og dyre band’s til at underholde, men jeg valgte og fik godkendt et mere lokal islæt, og det vil jeg bare sige, blev en kæmpe succes, aldrig har vi modtage flere positive tilbagemeldinger end efter den aften.
Det var både med hensyn til valg af repertoire, som i valgte lige i plet, samt udførelse af opfordringer og melodier der kunne synges med på, og ikke mindst at i spillede 5 timer nonstop, hvilket ingen havde oplevet før, med det resultat at festen bare kørte på skinner fra start til slut, og ikke mindst at alle dem der” glemte” at komme til festen, har meldt sig til ,på betingelse af at det er jer der spiller næste år.

Det regner jeg med er en aftale??
Ikke mindst på grund af at i faktisk gentog succesen her i december til julefrokost på vores udmærkede restaurant i byen,
Hvor i gjorde kunststykket igen, det med at holde gang i en fest og ikke mindst dansegulvet.

Så herfra glæder vi os allerede, til vi mødes næste gang, i er på senen hvor end det måtte være.
på byfeststyregruppens veg

Med Venlig Hilsen
Louise Thorsen & Erik Banner
Galeriet, Søndergade 11, Assentoft
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Anne og Lasse
Tusind tak fordi I var med til at gøre vores bryllup til noget helt særligt, uforglemmeligt og fantastisk!
Vi havde ikke hørt jer spille live før vi valgte jer til at spille til vores bryllup, men hold nu fast det var et godt valg vi tog! I spiller og synger fantastisk og både under og efter middagen var I gode til at skabe den helt rette stemning og følge med på sjove indslag mm. I kan spille alt hvad hjertet kunne begære - nyt, gammelt, romantisk, gang i den - ja you name it! Vi vil til enhver tid altid anbefale jer og håber vi måske kan booke jer igen til vores kobberbryllup :-)
De bedste hilsner og anbefalinger fra
Rikke og Jan Knudsen"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Vi har oplevet Offenbach to gange tidligere og da vi besluttede os for at holde bryllup var der ingen tvivl om at de skulle spille til vores livs fest.
De spiller fantastisk. De er skarpe til at tolke hvad vores gæster vil hører. Sangene var nye og gamle, rocket og romantisk. De fik ALLE på dansegulvet, unge som gamle. De fyldt rummet med god stemning.
Det var en fantastisk fest som vi sent vil glemme, takke Være Offenbach :-)

Mvh. Anja og Klaus Jensen"

Videoklip

Anmeldelser ( | af Offenbach: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Fantastiske Offenbach

Vi havde Offenbach til at spille til vores kobberbryllup den 22. December 2018
Vi havde ikke hørt dem live før, men set nogle klip med dem på Eventzonens side.
Vi kan varmt anbefale Offenbach. De spiller og synger fantastisk godt. Deres musik er meget alsidigt både under spisning og til dans. Mange af vore gæster har rost musikken højt, og vi er ikke i tvivl om at Offenbach bliver spurgt om de kan spille, hvis vi skal holde fest en anden gang.

Anmeldt af Ulla og Jens Trendholm d. 20. januar 2019
5
1
5

Opfyldte vores behov til fulde

Ingen andre blev valgt

Anmeldt af Bjarne Mikkelsen d. 28. oktober 2018

Kontakt Offenbach

Kontakt Offenbach via formularen her, så vil Offenbach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Cher - I found someone - Fuld udgave
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/9307/I_found_someone.mp3
 2. 00:00 This is the life
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1454/this-is-the-life-audiotrimmer.com.mp3
 3. 00:00 Baby when you're gone
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1455/baby-when-youre-gone-audiotrimmer.com.mp3
 4. 00:00 Every little thing
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1456/every-little-thing-audiotrimmer.com.mp3