Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 dage

Oliver Sørensen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

Scene show: 25-30 minutter.................... Bord-til-bord: så lang tid som ønskes.

Profil

Imponerende & sjov live-underholdning, fyldt med en masse magi og grin. Dine gæster vil næsten ikke tro deres egne øjne! Magisk det er det!

Læs mere...

Mere om Oliver Sørensen

Da Oliver Sørensen for første gang så Harry Potter, blev han tryllebundet. Det er mange år siden nu, men magien er stadig i ham. Derfor har han brugt de sidste 6 år, på at lære de mange hemmeligheder, der findes inden for trylleverden. Og han har nu sat et fantastisk trylleshow sammen, der med garanti vil bringe et smil frem på læben, og ikke mindst imponerer selv de skeptiske.

Oliver har optrådt hvor end han kunne komme til, der iblandt: "Vordingborg Festuge", "Sørby Marked", "Talent 2017", Gallafester, fødselsdage og for diverse firmaer. Det har givet ham en masse erfaring og selvtillid, og det kan ses når han optræder!

I hans show tryller han både med kort, skumbolde og så viser han sine fingerfærdigheder ved at stjæle lidt fra gæsterne.
_________________________________________
Ud over hans show, er det også muligt at bestille ham til at gå fra bord-til-bord istedet. Dette giver en mere personlig oplevelse for alle, da magien kommer helt tæt på gæsterne. Dette kan klart anbefales til receptioner, fødselsdage og for store arrangementer.
Fortæl endelig Oliver hvad du ønsker, når du booker ham.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Oliver Sørensen: 4.3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Magisk og underholdende

Kommer som aftalt. Laver et rigtig godt show. Alle mine gæster var glade. Børne ne ville lege tryllekunstner efter showet.. det er var et super hit til min datters konfirmation. God fair pris. Min bedste anbefaling her fra :-)

Anmeldt af Kenneth Nielsen d. 30. april 2018
5
1
5

5 stjerner for god underholdning v. firmajulefrokost.

Oliver leverede en fantastisk underholdning ved vores julefrokost både ved bordene og fra scenen.
Han var skarp og god til at fange folks opmærksomhed.
Hele selskabet følte sig rigtig godt underholdt og vi har kun fået positive kommentarer.

Anmeldt af Tine Andreasen d. 27. november 2017

Kontakt Oliver Sørensen

Kontakt Oliver Sørensen via formularen her, så vil Oliver Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.