Kunstnere på Øvrige Sjælland
Hos Eventzonen finder du de bedste :plural: i Danmark. På denne side har vi samlet de bedste :plural: i Øvrige Sjælland. Vores store udvalg sikrer dig de bedste muligheder for at planlægge den perfekte begivenhed for dine venner eller dine kollegaer. Hos os er der musik og underholdning for enhver smag og til enhver lejlighed. Find en kunstner der passer til dit forestående arrangement og book allerede i dag.
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det , så danskere, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted; uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger en :singular: på Øvrige Sjælland eller du er en artist, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

  • Det er let og overskueligt.
  • Det er meget billigt – Det er kun et symbolsk beløb du betaler pr. måned som kunstner og du betaler kun det entertaineren koster, hvis du ønsker at booke via Eventzonen.dk. Ingen ekstra gebyrer til booking.
  • Vi brænder for god underholdning og arrangementer, som sætter kolorit på tilværelsen, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi gerne spændende emner op efter ønske fra vores Facebookfans og kunder.

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Tags