Kunstnere på Øvrige Sjælland
Musik til din næste fest kan håndteres på mange forskellige måder. Du kan fx tilslutte en jukebox eller et stereoanlæg. Men hvis du ønsker sublim stemning, og at der kommer gang i dine gæster, så skal du reservere et band, der spiller live musik – så sikres der en fest udover det sædvanlige. Hvad enten du er til tidens moderne hits, stemningsfyldt jazz, eller klassiske rocksange fra alle de kendte bands, kan du finde live musik, som lever op til dine præferencer – så udforsk blot mulighederne iblandt vores dygtige bands.

Det gode band kan få gang i både humør og dansegulv, udover at det kan være stemningsspreder allerede ved middagen. Har du eller dine gæster nogle yndlingssange, som de bare må høre, så er det blot at forhøre bandet, om de har det med i deres bagkatalog. Og det hvad enten du booker et band, der optræder med pop, rock, country, soul eller en helt 3. musikgenre.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori så danskere, på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter et :singular: på Øvrige Sjælland, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er utrolig billigt – Det er kun et lille månedligt beløb du betaler som kunstner og vil du gerne foretage en booking, så betaler du kun entertainerens pris. Ingen fordyrende bookingomkostninger.
  • Events med den bedste underholdning, som sætter kulør på tilværelsen, er det vi brænder for, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi meget gerne gode emner op efter forespørgsler fra vores Facebookfans og kunder.

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Tags