Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 dage

Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

60-90 minutter

Profil

Patruska er en skøn naiv polsk tjenerinde, der med sit tykke polske accent og pligtopfyldende væsen er en sand perle undercover til din fest.

Læs mere...

Mere om Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Patruska går til serverings-arbejdet med krum hals, og laver alle de "klassiske fejl". Der bliver aldrig spildt på gæsterne, men hun taler lige lidt for højt, rækker ind over og kravler under bordet mm.
Til at starte med er det de få opmærksomme gæster der bemærker hendes finurligheder, men slutteligt ved alle hvem Patruska er, og da hun beder om hjælp til at bevise overfor de danske myndigheder at hun har en berettigelse i Danmark, er gæsterne altid klar på at hjælpe hende.
Chefen eller den mandlige fødselar bliver hurtigt hovedrolle i billede-dokumentationen om hendes liv med dansk mand, og gæsterne spiller statistrollerne som venner til UG.

Et sjovt interaktivt show med finesse.

Kontakt Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Kontakt Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky via formularen her, så vil Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.