Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Pelle Lundberg

Prisniveau

Kr. 0 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 - 45 min.

Profil

Jeg optræder hvert år til julefrokoster, firmafester, konfirmationer, fødselsdage og firma julefrokost. Jeg elsker at optræde og gøre mit show personligt, så det bliver unikt hver gang og ikke mindst nærværende. Her er nogle af de ting, jeg har lavet:

* Zulu Comedy Galla 2019* Tv2 Zulu og Tv2
* Opvarmer for Mark Le Fêvre på Danmarks-tour 2019*
* Vinder af TALENTPRISEN ved Zulu Comedy Galla 2018 *
* Med på Jan Gintbergs "Øver-tour" 2017 *
* "Nyt håb" ved Zulu Comedy Galla 2016 *

Læs mere...

Mere om Pelle Lundberg

Pelle er en rolig komiker, der med udgangspunkt i sit eget liv, formår at underholde ethvert publikum. Ofte parforholdet, børnene og hverdagsproblemerne, som står for skud. Men Pelle skyder først og fremmest på sig selv. Pelles komik er skæv, fjollet og skide sjov. Publikum føler sig inddraget og ikke to shows er ens.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Pelle Lundberg: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Godt show til vores firmafest

Pelle leverede et godt og sjovt show, der var tilpasset vores medarbejdere og det antal vi var. Passede perfekt i tid og til os.

Anmeldt af Tanya d. 28. oktober 2019
4
1
5

Fin stemning - og passende jokevalg

Palle underholder til stregen - og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle

Anmeldt af Pierre Ørndorf d. 25. oktober 2019

Kontakt Pelle Lundberg

Kontakt Pelle Lundberg via formularen her, så vil Pelle Lundberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.