Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Pelle Lundberg

Prisniveau

Kr. 0 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

0 - 45 min.

Profil

Overvejer I at prøve virtuel underholdning af? Jeg optræder over Zoom og Teams ellers kan jeg optage et målrettet show, som I kan vise jeres kollegaer? - og jeg søger for at gøre det nærværende til trods for distancen! Book et nærværende og personligt show tilpasset jer.

* Zulu Comedy Galla 2019* Tv2 Zulu og Tv2
* Opvarmer for Mark Le Fêvre 2019*
* Vinder af TALENTPRISEN ved Zulu Comedy Galla 2018 *
* På Tour med Jan Gintbergs 2017 *
* "Nyt håb" ved Zulu Comedy Galla 2016 *

Læs mere...

Mere om Pelle Lundberg

Jeg leverer det show, der passer til jer. Med mere end 8 års erfaring, kan jeg plukke materiale og jokes, som passer lige præcis til jeres arrangement. Jeg tager udgangspunkt i mig selv, så ingen blandt publikum skal frygte at blive udstillet. Jeg taler om emnser som børn, parforhold, observationer fra provinsen og irritationsmomenter i hverdagen. Noget som alle kan relatere til :)

Det var rigtig fint! Tak for god underholdning, Pelle!
- Erhvervsstyrelsen.

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show på ca. 30 minutter, der var tilpasset vores medarbejdere. Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret.Tak til Pelle for et sjovt indslag!
- Vognfirmaet S. Jacobsen.

"Som komiker er der ikke mange ting, man selv griner af, når man ser stand-up. Men jeg griner af Pelle hver gang. Velformuleret, underfundig, intelligent, original"
- Heino Hansen, komiker.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Pelle Lundberg: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Godt show til vores firmafest

Pelle leverede et godt og sjovt show, der var tilpasset vores medarbejdere og det antal vi var. Passede perfekt i tid og til os.

Anmeldt af Tanya d. 28. oktober 2019
4
1
5

Fin stemning - og passende jokevalg

Palle underholder til stregen - og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle

Anmeldt af Pierre Ørndorf d. 25. oktober 2019

Kontakt Pelle Lundberg

Kontakt Pelle Lundberg via formularen her, så vil Pelle Lundberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.